2011-09-24

Nuo šiol- Ieva ir vėl su jumis :)*

Sveiki,Mielieji,

ilgą laiką mečiau savo sritį - rašymą. Ir nusprendžiau, kad dabar tas metas grįžti. Grįžti ir parodyti,kas čia geriausias. Galvoje pilna idėjų kurias noriu įgyvendinti, parodyti Jums,brangieji. Tiek daug turėčiau Jums papasakoti, kas įvyko per tą laiką kol manęs su Jumis nebuvo.. Ach,kaip gera Jums rašyti! Žinau,kad šio blog'o dar niekas nežino,bet tikrai apie jį jau greitai daug kas sužinos!

Dėl populiarumo, į talką SNT nepasiėmiau. Jeigu nuoširdžiai sakant, - SNT jau atgyveno savo laiką,tegul ilsisi. Stardoll'o aš taipogi jau nebežaidžiu. Runway Lietuva .. Realybė. O Jūs, brangūs skaitytojai, ar dar žaidžiate stardoll? Tikiuosi,kad jo atsikratėte taip pat kaip ir aš ir esate laisvi žmogučiai!

Būtent šiame blog'e aš aptarsiu kaip ir žadėjau ankščiau Lietuviškus blog'us (ak,kaip seniai juose lankiausi,tad ruoškitės mielieji,Ieva su savo patarimais, aptarimais grįžta!), pakritikuosiu (o,tai daug kam nepatinka), išpeiksiu, bet tikiuosi bus ir už ką pagirti. Visa laimė, kad negrįžta noras grąžinti SNT. Kol kas galite džiaugtis,nes brangiosios Lietuviškų blog'ų administratorės- jeigu SNT grįžtų,jūsų blog'ai pražūtų.

Todėl laukite mano straipsnelių,patarimų,pastebėjimų,nepamirškite paspausti sekti! Jūs visada būsite geriausi mano skaitytojai nors ir kiek jūsų mažai bebūtų!

Bučkis.
Ieva. :*



27 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ech Ieva Ieva,kada visa tai baigsis? :D Gryžome...Atsisveikiname ir panašiai.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

pzz. Kada tu dingsi iš mūsų gyvenimų,bamba ble?

Unknown rašė...

Nesuprantu tavęs. Tau, kad tik pasirodyt, kad tik pavaidint... Tas tavo SNT jau atgyvena, niekam jis neįdomus ir jei jį sugrąžintum, niekas jo neskaitytų... Todėl, kad pati esi kalta... Niekam jei neįdomu apie ką tu čia rašysi, ką darysi, ir sekėjų manau daug nesulauksi, tad geriau nors kartą pasielk protingai, palikdama rašymo pasaulį (t.y visus blog'us). Juos komentuodamą tik parodai, akd dar domiesi stardoll'ų ir pavydi kitoms mergimos, kurios dar turi blog'us :)

Ieva rašė...

Anonimiškas, kodėl visai tai turėtų baigtis? Viskas tik prasideda.
Monikut, pati nekišk savo nosytės kur nereikia, nes bus blogai :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Įdomu kas ką kur kiša.

Ieva rašė...

Ėvelis,ačiū už nuomonę. :) Bet aš tikrai nė kiek nepavydžiu nei Monikai,nei kitiems kurie turi stardoll blog'us. Jeigu manyje būtų bent maža dalelė pavydo- stardoll aš nebūčiau metusi,SNT juolab. Juk SNT buvo geriausias lietuviškas blog'as ir man būtų ne problema ir vėl jį tokių padaryti. Be to aš visiškai nevaidinu,sakau tai ką galvoju, tačiau visada atsiranda tokių kuriems tai nepatinka.

Ieva rašė...

Tikrai įdomu kur kas ką kiša.

Dominika rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Šakės:DDDD tai aišku kad tu kiši savo nosį kur nereikia.. ir vis dar į sd gyvenimą. blem gaila man tavęs

Ieva rašė...

Atsipeikėk pagaliau :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Pirmiausia tai tau reikėtų atsipeikėt. :)

Anonimiškas rašė...

Ieva, nesupyk, bet tai atrodo gan kvaila. tai tu ateini, tai išeini... nežinau, gal pas tave mintys grįžo, gal šiaip neturi ką veikti, bet esi labai nepastovi.... O tai, manau gana užknisa. visi galvoja, kad tu jau užrišai viską, bet yra kaip yra..

Viiktorija :* rašė...

Blet, Ieva - apsispręsk. Geriau dienoraštį rašyk, o ne čia grįžinėk. Juk visi žinom, kad uždarysi blog`ą po kelių dienų . . .

Ievūks. rašė...

Tavo grįžimas yra tik porai dienų. pasakysi, kad neturi laiko, mintys dingo arba tingėjai.... Gal geriau dink iš čia ir nep*sk mums galvų :)

Ieva rašė...

Brangieji,

kai kurie iš jūsų tiesiog apgailėtini. Iš pradžių lendat man į subinę,o galiausiai pradedat varyt. :)

Suprantu,kad jus knisa tie mano neapsisprendimai,tačiau turbūt tai yra viena vieta,kur aš normaliai galiu rašyti,dalintis savo idėjomis..

Ievūks. rašė...

Nenusišnekėk, mažėlę ;*

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Ieva,o tu kaip manai,pati nesi beviltiška ir apgailėtina?

Ieva rašė...

Elle- įdomu,kuri iš mūsų mažėlė. :)*
Monikut, tu tai tikrai beviltiška. ir žinai kodėl?

Tu amžinai kitus apkrauni savomis problemomis,tartum kitiems tai įdomu. Tavo problemos yra tavo,niekas už tave jų nepataisys. Kaip ir minėjau SNT komentaruose,tu esi beviltiškas ir nuobodus žmogus. Verkšleni,o kiti turi tau padėti.

Brangioji,aš taip niekada nesielgiau ir pasiekiau to ko galbūt visai nenorėjau,bet bent kažką pasiekiau,tai,- populiarumą ir šlovę,žinoma pripažinimą,bet tai turėjo ir daug blogų pusių.
Tačiau TU tai bandai kažką pasiekti keldama didžiausius skandalus,rašydama nevykusius komentarus,manai,kad parašai kažką protingai? Klysti,nes tik pagal tavo protelį,taip atrodo. Man tavęs gaila. Jeigu tau ant tiek pakenkė stardoll'as, užjaučiu,kas tavęs laukia ateityje,kai tu esi protiškai sužalota. :)

Anonimiškas rašė...

kale tu

Ieva rašė...

Ačiū,mielas anonime. :)
Tai jau seniai girdėjau ir šis pasakymas jau kiek pasenęs ir pabodęs. :)*

Ievūks. rašė...

O jėzus, kokia tu protinga primeti, Ieva, net juokas ima :DDDD Įdomu kaip tu pelnei šlovę? - Skandalų pagalbą. Pripažinimą - wtf? tu dar tokį dalyką turi?
Populiarumą - taip ogi skandalų dėka. Man tavęs gaila, Ieva. O žinai kodėl?
Save žemini, lendi prie visų, kabiniesi prie jų, vaidini tokią suaugusia kad nežinau... Elgiesi kaip 5 metų vaikiukas kuriam būtinai reikia dėmėsio, kad jį vėl prisimintų.

Įdomu, kiek tu ištempsi :D Linkiu tau didelės NESEKMĖS, subinių laižykle :***

Čiao, visiem. Į šitą blogą niekada negrįšiu, nes kadangi Ieva čia jau tokia kietule rauna :D

Monika - dėk ant jos :)*

▲Princess Pichu▼ rašė...

Nekreipkit dėmėsio jūs į tą Ieva, matot, kad vaikas nori populiarumo.

Vasarė rašė...

Ooo... panelė "tobulybė" grįžo. Įdomu ką vėl rašysi? Ai, pamiršau, tau juk mintys dings tuoj :D

Elžbieet.* rašė...

Ieva,man tavęs tikrai gaila... Žinok,atidarydama nors ir tūkstantį blog'ų - tu savęs nepadarysi populiaria,o dar šitas tavo pranešimas - žmonių nežudo,o kaip tik verčia ant tavęs varyt ir vemt.

Ir nesakyk kad jeigu atidarytum vėl SNT - gyvenimas pasikeistų ir visi skaitytų tavo blog'ą. Ne,taip nebūtų,nes jau tu esi visiems pabodusi,ir VISIŠKAI NEREIKALINGA.

Viiktorija :* rašė...

Tegu ji dėl manęs rašo tą savo blog`ą. Vistiek greit dings.

Saulia ;*. rašė...

O žinot , kad jau Ieva uždarė savo blog'ą , tai dar nereiškia , kad čia jau Monikos SNP ( Gyvenimas Kitaip ) ar koks kitas blog'as užvaldys visa šita nesamone . Ieva atidarytų blog'ą , visi lėktų skaityti jo , tuomet jūsų visų kitų blog'ai būtų visiškai neįdomus .

Monika - Iš ko išmokai rašyti straipsnius ? Skaitydama SNT ir kitus blog'us , o ne pagal save .

Ir šiaip - nusileiskit ant žemės , mes Lietuviai neskraidome , mes vaikštom ir bėgiojam - ir nevarom ant kitų , o kaip tik vienas kitą palaikom ....

Gėda man dėl jūsų ..

Laura rašė...

Saulia- tai šaunu. ;] tau gėda- mums ne.